Faura no està per l'oblit, Gastronomia, La Vall de Segó, Portada

Confitura Pastisset de Moniato

Anem a preparar els clàssics pastissos de moniatos, sabem que és un castic per a la bàscula, però per a nosaltres és meravellos.

Hui publicarem com preparar la confitura, segons recepta de ma mare.

Ingredients-ConfituraIngredients i resultat final de la confitura

Confitura-Moniato

Nati Rey1Recepta de Nati Rey

Ingredients

– 1 Kg de Moniatos

– Canella en rama

– Pell de llima

– Sucre

Preparació

1.- Bullir el moniato amb pell

2.- Quan estiguen tendres apagar el foc i després pelar

3.- Passar-los pel pasa-pure

4.- Pesar la quantitat de moniato desitjada

5.- Col·locar en una cassola la quantitat de moniato després afegir-li el mateix pes de sucre

6.- Afegir-li la pell de llima i la canella

7.- Remoure i coure a foc lent i continuar removent sense parar fins que comence a bullir i apagar el foc quan la confitura tinga un poc de color daurat

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 156,363 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 213 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: