Faura no està per l'oblit, Gastronomia, La Vall de Segó, Portada

Escalope de Pit de Pollastre

Escalope-1 Escalope-2
Recepta d’Eliseo Laguna

ESCALOPE DE PIT DE POLLASTRE , FARCIT DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

Ingredients :

– Filets de pit de pollastre (que siguen fins)

– Pa ratllat

– Farina

– Ous

– Pernil dolç

– Talls de formatge de sanguis

– Sal

Com es fa :

Comencem agafant els filets i els posem un poquet de sal sobre d’un ells.

Li posem un tall de pernil dolç i una altra de formatge ho tapem amb l’altre filet ho apretem un poc amb la mà perquè s’enganxe i ho passem per la farina.

Despres ho fiquem en l’ou que prèviament hem batut que s’unte bé.

Seguidament ho passem pel pa ratllat per les dos cares ho posem tot en un plat, aplastem un poc amb les mans perquè s’enganxe millor el pa.

I amb molt cuidaet el fregim, l’oli ha d’estar fort.

 

OBSERVACIONS :
El escalope ha de tindre un color dauradet, es pot menjar tomateta fregida, mostassa, quereguilles fregides .

QUE APROFITE

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 156,395 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 213 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: