Entrevistes

J. Ramón – Subcampió del món, campió d’Europa i veí de Faura

Ramon-Trofeu

Des de la seua joventut sempre ha sigut un gran aficionat i col·leccionista a les armes i al tir de precisió, una afició heretada del seu iaio, i sobretot de son pare que ja col·leccionava armes, i l’any 1995 va començar a practicar el tir professional.

En l’actualitat és un tirador professional de primer nivell mundial, ha participat en pràcticament tot el món i allí on va, sempre és considerat com dels favorits a guanyar. Tot este reconeixement no es guanya només per ser aficionat, se l’ha guanyat entrenat tots els caps de setmana en el camp de tir, hores i hores, entrenar el control del vent, comprovar la humitat del temps, perquè depenent dels graus d’humitat cal posar més o menys pólvora al cartutx.
La seua carrera professional ha sigut meteòrica sent subcampió del món l’any 2007. Tres vegades campió d’Europa 2009-2011-2013, 48 campionats d’Espanya, 8 títols de mestre tirador el qual li atorga la capacitat de poder donar cursos als cossos de seguretat de l’estat, tant policia nacional com guàrdia civil, escortes etc. En l’actualitat té més de 400 trofeus.J-Ramon-Premis

La col·lecció d’armes que posseïx és increïble, té peces úniques i originals de tot el món, com unes quantes pistoles de l’exercite alemany de Hitler, una pistola de l’any 1867, model que usava Billy el niño el vaquer, una metralladora com les que usava el gàngster Al Capone, en definitiva té armes de tots els exèrcits de la Comunitat Europea més de Rússia i EUA de totes les èpoques.

Compra armes per a restaurar i ell mateix s’encarrega de restaurar-les i estes, com les de compra, les té legalitzades i registrada en la Guàrdia Civil, i el control i seguretat sobre elles és màxim.

És una persona que quan la veus a primera vista i més si porta en les seues mans una arma com per exemple, la de Billy el niño, res a córrer. En el meu cas com el tema del córrer no em serbia de molt em vaig posar a parlar amb ell i als pocs segons et dónes compte que la primera vista és errònia i la realitat és de ser una persona atenta amb una autoestima altíssima i disposada a ensenyar tots els seus coneixements d’este esport.

Actualment hi ha molta gent practicant este esport, els mateixos hòmens que dones i la seguretat aplicada per a la seua pràctica és màxima, veure tot el que li rodeja a este esport em pareix molt cridaner i espectacular però en el meu cas hauria de menjar molts quilos d’espinacs, segur que em donaria al peu. Seguiré en els escacs Sanchís, tu seguix, segur que arribaràs a aconseguir els teus somnis.

Enrique Rey / AAVVFaura

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 158,926 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 218 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: