Entrevistes, Portada

Marcelo A. Gamón – 50 Anys d’Artiste

Marcel-1Marcelo Antonio Gamón Álvaro.

Va nàixer l’any 1946 a Faura, ha sigut el menor de quatre germans. Va viure en el carrer La Volta, núm. 8 fins a la seua boda amb Amparo, la filla de Juan “Farina.

Va ser a l’escola de Faura per a fer primària i a Quart de les Valls per a fer el batxiller. Als 14 anys es va posar a treballar d’obrer fins als 17 anys on va treballar en l’Ajuntament de Faura fins a anar-se’n al servici militar. Allí es va traure el carnet de 1a per a conduir camions. A l’acabar el servici militar va tornar a treballar d’obrer però va durar poc per a anar-se’n a treballar per a Leonardo Ramón com xòfer de camió, sense cap experiència Leonardo li va dir; tú no conduïxes un coche?, el camió es conduix igual però és més gran, i ja continua en el sector citrícola de magatzems en manteniment i en tractaments de ceres i fungicides fins a finalitzar la seua vida laboral en AVA.

De xicotet i sobretot en el col·legi la seua mestra Dª. Amparo li feia interpretar i ja demostrava les seues condicions artístiques. Als 18 anys és quan li arriba l’oportunitat que necessitava, Blai Gómis, actor i posteriorment director de la Companyia de Teatre de Quartell li proposa ingressar en la dita companyia, arribant a actuar en tota la província de València.

Amb la Companyia de Teatre de Quartell obté nombrosos premis en diferents concursos de Teatre Valencià (Sainets), realitzant grans representacions com: (Buñols i Falles, Els badalls de la fam, Serapi, pera bollida, etc.)

Marcel-Teatre1Actualment està dirigint la companyia de teatre de Benifairó dels Valls, i la de Quart dels Valls, actuant com artista principal i protagonista, en este cas com a teatre clàssic, en el “El homenatge al Mestre Serrano” i en l’obra “Sánchis Guarner”, on este mes de juny, el cap de setmana dels dies 7 i 8, han sigut invitats a França per a interpretar-la en dos ocasions havent obtingut un gran èxit.

Tan fàcil i senzill de comptar este xicotet resum de la seua biografia artística i que complicat i difícil que resulta, que durant diverses dècades les seues actuacions en l’escenari ens haja fet disfrutar amb el seu humor, senzill però contundent del qual hem somrist, rist, passar bons moments amb els nostres amics, veïns i veïnes de Faura i veïns de la Vall de Segó, és meravellós veure tot el públic amb el somriure en la seua boca i molt important l’aconseguir que en uns moments haja sigut capaç de que ens oblidem de les sufocacions que ens apareixen en el dia a dia.

Segur que moltes persones sabran valorar la teua dedicació i professionalitat al món de la interpretació.

Gràcies Marcel.

Article realitzat per Enrique Rey

A continuació podran veure l’entrevista realitzada.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,533 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: