Entrevistes

2 Presidents, 20 anys d’historia del C.F. Faura

Escut

Reiiii

Paco Chulia, és de Massamagrell, ens podríem preguntar qui ens va portar a este fichaje?. Va succeir en el protocol d’un esdeveniment, va conéixer la reina de Faura, i va dir que no eixia del saló de festes si no eixia amb ella. Es resistia a vindre a Faura i ja porta 24 anys ací, “tira més un pèl de reina que una maroma de barco”.

Miquel Forner “Colau”, que podem dir d’ell que no sapieu, de ben xicotet va ser jugador de futbol de l’equip de Faura arribant als quinze anys al primer equip. Tenia molt poder físic, molt bo tècnicament i jugava amb les dos cames però, poques ganes, jugava de mig i amb mig camp tenia prou, el camp se li feia molt gran, i tornar arrere, qui tornava Miquel?. Es cabrejava fàcil i es va retirar prompte.

Tots els presidents de l’equip de futbol de Faura han sigut importants per al club, en este cas parlarem dels presidents: Paco Chulia i Miquel Forner “Colau”.

Paco-2

Paco Chulia amb la seua directiva i l’equip amateur

Paco Chulia amb la seua directiva l’any 1991 va ser el creador de l’escola de futbol de Faura on els xiquets de la Vall de Segó jugarien les lligues federades, i també va fer un equip amateur per a tornar a participar en la lliga després d’uns anys sense equip.

Va ser president durant cinc anys passant posteriorment a exercir el càrrec de secretari. Va estar lligat al club des de l’any 1991 fins al 2011, total vint anys.

Quan el club va tornar a tindre una nova crisi és quan va aparéixer Miquel Forner “Colau”, acompanyat per Amadeo Boltes “Tari” i Paco Chulia de secretari. Es van posar en el projecte per a dos anys i van arribar a estar 10 anys.

Miquel-1

D’esquerra a dreta: Quico Catalá (president del Llevant), Toni Gaspar (alcalde de Faura), Manolo Salvador i Miquel Forner

Pel seu treball de camioner sempre per les carreteres però sempre arribava a temps per a atendre les tasques del club, no sols havia d’atendre les gestions com a president, també marcava el camp, tallava la gespa, arreglava els vestuaris i més. Cal tindre en compte que la junta directiva en el seu inici, inclòs el president, eren tres.

En la temporada 2009-2010 va pujar l’equip amateur a primera regional, fent una campanya espectacular. El popular i prestigiós torneig “Manolo Salvador”, va nàixer davall la seua presidència venint des del seu inici a participar els tres grans: València, Llevant i Vila-real.

Miquel-2

Toni Gaspar acompanyat per tota la corporació local i de tots els jugadors de l’equip amateur fa entrega a Miguel Forner com a president, d’una placa commemorativa per l’ascens a primera regional en la temporada 2009-2010

I per a finalitzar no cal oblidar les seues dones, no apareixen en les fotos però són les que realment eren els fonaments perquè els seus marits pogueren dur a terme el gran projecte, no era qualsevol cosa, varen ser directius del club de futbol del seu poble, el F.C. Faura.

En l’entrevista veureu que van molt abrigats, no passa res, només tenien fred, venien de vacacions i a les seues edats el destapar-se molt i agarrar un mal corrent d’aire… ja sabeu el que es pot generar. Estan ja molt tendrets.

En l’entrevista escoltàreu l’himne del C.F. Faura

Anuncios

Comentarios

Un comentario en “2 Presidents, 20 anys d’historia del C.F. Faura

  1. Dos Grans !!!!!

    Publicado por Jose | 8 agosto, 2014, 14:33

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 158,926 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 218 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: