Cultura, Faura no està per l'oblit, La Vall de Segó, Portada

Falla Vila de Faura, presentació i programació 2015

Reiiii

Sergio Mateo - Presi Falla-2015

Sergio Mateo – President

Ja, damunt de les Falles, li vaig fer una visita al nou president de la falla Vila de Faura, Sergio Mateo.

Volia que em comptara com havia transcorregut tot un any de treball davall la seua presidència, la seua primera presidència dels 21 anys d’existència de la falla Vila de Faura.

Sergio, em rep tot en punt en blanc, amb el seu trage de gala de faller, no podia ser menys, estava representant a la seua falla.

Tota la seua vida ha sigut faller en el Port de Sagunt, el seu poble natal. Ha sigut president de la seua sempre falla “Churruca”. Doncs bé, comptant amb tota esta experiència i tot, ràpidament vaig observar que portava una emoció interior increïblement apassionada per la causa que anaba a representar. Representar a la seua falla, a la falla de la seua família i a la falla de la Vila de Faura.

Res més assentar-se, agafa el “Llibret” entre les seues mans, es posa una cama damunt de l’altra i es prepara per a rebre les primeres preguntes. El Llibret entre les seues mans, no parava de tocar-ho i moure-ho, era el seu suport emocional, al mateix temps, la cama damunt de l’altra era, com posant-se a la defensiva i ja, per a culminar, el seu calcetí de la cama dreta, tot blanquet, que li arribava quasi fins al genoll, al acabar l’entrevista, el camal del pantaló i el calcetí, li arribaven al genoll, en cada pregunta lo mateix es tocava, el camal cap avall que, el calcetí cap amunt.

Magui - Fallera Major 2015

Magui Herrera – Fallera Major

Li vaig preguntar, que significa ser faller? doncs bé, puc entendre que en tots els seus moviments expressats anteriorment és la resposta a la meua pregunta. No sabia que fer, com un xiquet amb les seues sabates noves! , estava embargat pel sentiment faller, estava embargat per la il·lusió de tot un equip que havia treballat tot un any i havia arribat la setmana apoteòsica per a disfrutar-la.

En l’entrevista amb vídeo que poden veure a continuació, escoltaran comptar a Sergio, de totes les activitats realitzades durant tot l’any. Cal destacar també que en els 21 anys d’història de la falla, enguany per primera vegada, es participarà en l’ofrena de flors de Sagunt, del dia 18 de març.

En el carrer, pròxim als monuments fallers, hi haurà un gran mural relacionat amb el medi ambient, realitzat amb taps de plàstic reciclats, que posteriorment seran entregats per a ajudar en alguna causa solidària.

L’Associació de Veïns de Faura, desitja que les festes falleres de la Vila de Faura, després de tot el sacrifici realitzat, siguen la culminació de festa i felicitat desitjada.

Programació dels Actes Fallers

1. Dia 15 de març – “Despertà” al matí i a la vesprada ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desamparats i a continuació visita de cortesia a la falla de Gilet.

2. Dia 16 de març – Lectura i arreplega de premis en l’Ajuntament de Sagunt i a continuació visita de cortesia a les falles de Sagunt.

3. Dia 17 de març – Visita de cortesia a les falles del Port de Sagunt

4. Dia 18 de març – Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desamparats a Sagunt.

5. Dia 19 de març – “Despertà”, a continuació parc infantil, bateig dels monuments realitzat pels padrins de la falla.

Indicar que totes les nits des del 14 de març fins al 19, tindrem verbenes en la falla.

Falla Gran 2015

Falla Gran

Falla Infantil 2015

Falla Infantil

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,602 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: