Cultura, Faura no està per l'oblit, La Vall de Segó, Portada

Espectacle per les muntanyes de la Vall de Segó – Marxa i Trail

Reiiii

Alex-1

Alex. Guanyador de l’any 2014, per les muntanyes de la Vall de Segó

Un bon dia vaig rebre un mensage. Va ser un directiu del Club d’Atletisme La Vall de Segó. Em pose en contacte amb ell, necessita col·laboració per a la pròxima carrera de Trail. Li comente que l’Associació de Veïns de Faura, no té possibles, ni amb diners, ni portar-los l’aigua miraculosa per les sengles muntanyoses. Quasi tots anem amb gallato.

En l’única cosa que podíem col·laborar és, a donar-li difusió a l’esdeveniment i al club d’atletisme.

Arribe al centre de reunions del club, el bar de jubilats de Quartell, on Ramón, els mima amb tota precaució perquè no patisquen cap lesió.

Van acudir sobre els deu components del club, més el guanyador de l’any 2014, en la seua primera edició.

Cartell

Cartell de l’any 2015

Els tertulians de l’entrevista: Alex, guanyador 2014; Ángel, secretari; Carlos, president secció muntanya i Óscar, president del club. Com es pot comprovar al final de l’entrevista, estàvem acompanyats de públic, que van aplaudir, com si haguérem arribat a la meta. 

Cal ressaltar que, el club d’Atletisme La Vall de Segó, enguany, i en el mes de maig, complix els seus 30 anys d’existència. Una gran història i molts quilòmetres realitzats.

Actes a realitzar: En primer lloc es correrà una marxa de 12 km. Esta prova pot ser ideal per als que desitgen iniciar-se en les maratons de muntanya.

Veterans

Trio de veterans

A continuació comença el Trail, ací són 24,500 km. Amb un desnivell de 1.500 mts., que al pujar i tornar a baixar, es transformen en 3.000 mts. Una prova forta, amb un alt grau de duresa. Segons paraules del guanyador de l’any 2014, les seues llargues pujades resulten duríssimes la qual cosa, estudiant el seu perfil, controlant les seues sensacions, la regulació de les seues forces i la bona estratègia, és el que et pot fer arribar amb opcions. Continua comentant que, la seua preferència és anar trotant, bonica descripció per als seus contrincants, estem per a floritures! . En les baixades diu que, es deixava portar, altres no es deixaven portar!, volien que se’ls portaren. Va haver-hi participant que va arribar més de 2 hores de retard sobre el guanyador. Estos no volien que se’ls portaren, estos volien una ambulància.

Equip

Equip del Club Atletisme la Vall de Segó

Les proves es realitzaran el dia 26 d’abril i tindran la seua eixida i arribada a Faura. Eixiran des dels paelleros, amb direcció a la Rodana, tornaran a la meta sense passar per cap poble. Les proves són exclusivament per muntanya. Qui vullga disfrutar, com a espectador, hi ha diversos punts de muntanya que podrà accedir amb el seu vehicle com: El Pic del Codoval, Pujà Amorós, Alt de Romeu, Caseta Caçadors, Puvijol, Font Ribera,…encara que, l’ideal és que agafe la cantimplora d’aigua i faça una xicoteta excursió per la muntanya així, podrà disfrutar per partida doble.

L’Associació de Veïns de Faura, felicita per l’esforç realitzat, al Club d’Atletisme la Vall de Segó, i els desitja que les proves a realitzar siguen tot un èxit.

Logo

Logos del Club

Per mitjà d’esta publicació, aprofitem l’oportunitat per cridar a totes les persones que desitgen participar com a voluntaris per a l’organització de l’esdeveniment. En cas d’estar interessats, pot posar-se en contacte amb el club per mitjà de la seua pàgina web: Club Atletisme la Vall de Sego.

Per a acabar he de dir que, possiblement anaven molt de pressa corrent i la meua màquina gravadora no els podia seguir. Ho podreu comprovar en el vídeo que, en alguns moments de la gravació, la imatge apareix borrosa, serà de la sofocació? . Disculpeu.

Gràcies a tots.

Entrevista Directiva

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,533 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: