Eleccions Municipals - 24 Maig 2015, Portada, Societat

Eleccions municipals a Faura / PSOE – PP – JUNTS PER FAURA

Logo BlogLes eleccions autonòmiques i municipals ja estan ací. Les màquines, no sols de les impremtes, també dels aparells polítics, estan a tot ritme, tirant fum, per tots els forats que tenen, encara que, es van renovant, sempre hi ha alguna màquina que es resistix a estar obsoleta.

El poble de Faura, en els seus taulers col·locats per a la publicitat electoral, ja estan coberts dels postllis corresponents, de cada un del seu grup. Amb els seus eslogans i fotos dels candidats, tots apareixen contents i tots amb el somriure en la boca. Que agradable és veure una persona lluir el seu somriure. Em PSOEpregunte! El fotògraf suarà molt per a traure’ls el somriure fresc i natural, en la qual apareixen?. Generalment, a nivell de carrer, quan van a fotografiar-nos no hi ha manera! Que sí no sóc fotogénica/o, que si no m’agrada, que isc molt mal! , i quan ja està feta la foto; que si cara d’enfadat; el somriure, més fals que pa què; no m’agrada l’enfocament del nas; el pèl, si portes perquè portes i si no portes, perquè no portes, en definitiva, el fotògraf, es guanya el menjar d’eixe dia.

En estes eleccions, he fet una cosa que, mai havia fet, anar a la presentació d’una candidatura per a les eleccions. Anar a les tres presentacions, dels tres grups polítics, que es presenten a Faura, menys encara. La meua assistència no ha sigut, perquè estava avorrit a casa, ni estic fitxat, ni he anat com a alcavota, ni com a Rei, ni gens paregut. Simplement, he sigut invitat pel representant de cada un dels tres grups polítics, com a president de l’Associació de Veïns de Faura.

ppMolt agraït per tal deferència, he acudit als dits actes molt gustosament, com no podia ser d’una altra manera. La representació de l’Associació de Veïns, tenia que ser present i també tinc ben clar, en la meua forma de veure, que l’amistat d’una persona, és molt més important que, una diferència de criteri sobre una mateixa cosa. Ja sé!, sempre hi ha excepcions. Doncs bé, en els tres actes vaig trobar grans amics de la infància, grans amistats, sorgides del pas del temps el qual, han generat activitats comuns i convivències meravelloses. Me vaig alegrar de veurels. També vaig trobar, alguns assistents que em miraven amb estranyes de la meua presència, entre ells. Em miraven com, per damunt de les ulleres, de reüll! No estava incomode, no! , estava entre amics, entre veïns, com quasi tots els dies que ens veiem, en locals o pels carrers de Faura. Perquè, havia de ser diferent?

juntsQuè puc dir de les presentacions! En cada una d’elles, pareixia que estava en el Mestalla, el dia de la presentació de la plantilla del València, CF., a cada u, la seua ovació corresponent. Les tres plantilles estan compostes per veïns de Faura, tots són grans persones, tots volen el millor per a Faura. Les urnes diran qui serà seleccionat per a formar part de la selecció que, representarà al poble de Faura i per consegüent, als veïns de Faura. Sé que, són valents, després del que està caient en estos últims temps per la corrupció política, qualsevol persona que podia estar interessada a col·laborar per al poble, ha vist la imatge del polític, i a correrrrr!

Com a representant de l’Associació de Veïns de Faura, només puc sol·licitar que, l’equip seleccionat, cuide i defenga qualsevol classe d’interessos que repercutisquen en benefici dels veïns de Faura. I que, la participació ciutadana, estiga sempre present.

L’Associació de Veïns de Faura, es posa a la completa disposició dels tres grups polítics, del próxim equip de govern, triat pels veïns de Faura i per supost, a  disposició de tots els veïns de Faura.

Que transcórrega tot amb normalitat i com diuen en els bous, que Déu repartisca sort.

 

Enric Rey Benavent

President de l’Associació de Veïns de Faura

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,522 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: