Eleccions Municipals - 24 Maig 2015, Faura no està per l'oblit, La Vall de Segó, Societat

Demà, dia de reflexió, dia de tertúlia i cerveseta

Enrique Rey

Logo Blog

Fa dos diumenges, la festa de la Mare de Déu dels Desemparats, fa un diumenge, la comunió; diumenge que ve dia 24, eleccions municipals. Esdeveniments a doquiers.

Sé que no es pot comparar unes amb altres. La del dia 24, és un dia de llibertat d’expressió del poble, on, democràticament es trien a les persones que gestionaran el nostre benestar més pròxim, durant els pròxims quatre anys.

Hui finalitza la campanya electoral, i hui és aconsellable tindre la decisió presa. Demà és el dia de reflexió, no és com en les altres festes que has d’anar a confessar no! Demà aprofitant, també, que és dissabte, què vos pareix una tertúlia, entre cerveses amb els amics o amigues, què si el València, guanyarà i es ficarà en la champions i, es munta un soparet per al partit o, si vols veure un biquini, “el caloret”, ja està ací i vos munteu una excursió a València, que pareix ser, hi han uns que són molt fresquets.

No he parlat amb els candidats, que van a fer demà, segur que m’equivoque però, em puc imaginar que, María, es desdejunarà amb la seua filla, farà les seues compres rutinàries de cap de setmana, menjarà amb la seua família i a la vesprada, disfrutar amb la seua filla. Doménech, és possible que li done el biberó al seu fill i potser algun bolquer caurà; traurà la seua mascota, li va molt bé per a passejar i possiblement, també, per a escaquejar-se algun bolquer que altre; menjarà amb la seua família i a la vesprada, un passeig amb carro inclòs. Toni, com sol ser habitual, a bon matí, es vestirà de Fermín Cacho, el que va ser campió d’Europa d’atletisme; s’endinsarà per les sendes de la nostra Vall de Segó, entre tarongers; és possible que, també, faça alguna foto amb el seu mòbil; menjarà amb la seua família, o potser amb amics i a la vesprada, en el sofà amb algun llibre. Potser, el quilo que haja perdut al matí, ho guanye en el sofà. Bo, les gallines que ixen per les que entren.

I el diumenge, la gran festa de la democràcia. Espere que lluïsca el nostre sol i que tot vaja bé i així, segur que el poble de Faura, serà l’únic beneficiat.

Grácies a tots, per treballar per el benestar dels veïns de Faura.

Enric Rey

President de l’Associació de Veïns de Faura
Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,522 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: