Entrevistes, Faura no està per l'oblit, La Vall de Segó, Portada, Societat

Jóvens Faureros, Jóvens promeses: Cristian Coll

Enrique Rey

 

Cris-4No penseu que és un futbolista, ni un torero, ni pelotari, ni músic, ni res que s’assemble a tot açò. Es pot considerar el més habitual, en el nostre poble, que pensem en estes especialitats.

A Faura, també tenim artistes i artistes de moltes especialitats. És molt complicat que un artista siga popular en el seu poble. No fan obres per a grans masses de gent, no són tan mediàtics com altres però, ací estan, treballant per als grans esdeveniments. Hui presentaré a Cristian Pérez Coll.

Cristian Coll, com a nom artístic, és nascut a Faura, és veí de Faura i ha crescut en el casc històric, de Faura.

Res més vorel observe que porta un penjoll al coll, un crist, per cert, de bona grandària, amb una llarga cadena. Tot just començar l’entrevista, comencen a sonar les campanes; igual el crist li està fent arribar la benedicció de l’éxit?.

Li veia entusiasmat i content de l’obra artística que acabava de fer i, m’anava a comptar. Ell, em deia que no! però, no ho podia ocultar; estava com un flan, dreçat i nerviosíssim. Al seu costat, el seu model, la guapíssima Andrea, també veïna de Faura. Agrair-li, la seua paciència, per les més de quatre hores de dedicació a esta obra. És necessari dir que, estava, espectacular.

Cristian, com és natural, va ser al col·legi Sant Vicent Ferrer, de Faura. Posteriorment, va passar a l’Institut La Vall de Segó. Ja, de ben xicotet, sentia que, lo seu, era el tema artístic. Entre els huit a Cris-1nou anys, la idea ja la tenia clara. Volia ser maquillador artístic professional.

Cris-2Va començar a interessar-se i fer els seus primers temptejos, amb la col·laboració de les seues amigues, les quals, depositaven i confiaven que, Cristian, les deixaria guapíssimes. Els seus pares, des d’un principi, van entendre la seua vocació i il·lusió i, des del primer moment, han estat i estan amb ell, proporcionant-li, des de l’inici, els primers colors, pinzells i altres utensilis necessaris per a així, començar les seues primeres creacions.

Ben prompte, decidix anar-se’n a València a estudiar, exclusivament, la qual cosa sempre va voler, maquillatge artístic, d’imatge i de passarel·la.

Es matricula en una de les millors acadèmies de València i comença el projecte que sempre va voler fer.

A hores d’ara, ha acabat, tots els cursos necessaris per a ser un autèntic professional del maquillatge.

Ha participat en unes quantes passarel·les de València, en desfilades de moda, en sessions fotogràfiques, a crear personatges…

A València, estos professionals, són coneguts i necessaris però, no reconeguts. No obstant això a Barcelona, Madrid, Canàries i Eivissa és molt diferent. En eixos llocs, és on, es concentren els millors professionals del maquillatge. A Madrid i Barcelona, pels grans i nombrosos esdeveniCris-5ments i a Canàries i Eivissa, per la gran vida que hi ha de l’espectacle, creant autèntiques obres, plenes de colors, en els cossos humans per exemple: amb temes de naturalesa, de circo….

Este estiu té la possibilitat d’anar-se’n a Eivissa, és possible que se’n vaja, no té molt per a triar. Ací, alguna boda, alguna comunió i poc més. Una obra d’estes característiques, personalitzat i únic on, fer el pentinat, pot ser una hora i el maquillatge, sobre les dos hores més i el més important, la imaginació i creació. Estos treballs no tenen mercat en estos llocs.

Crec que la maleta, ja la té comprada. Col·locarà les seues pintures; els seus pinzells; la seua creació plena d’imaginació; les seues mans, que no passen el pinzell, acaricien, tot, dins de la maleta. Es posarà la seua roba preferida, es penjara la seua creu de l’èxit i volarà amb destinació al triomf que, segur, li està esperant.

Cal agrair-li al Restaurant El Celler, la seua col·laboració per a la realització de la sessió de maquillatge.

Cristian-Coll---Logo1A continuació, llegireu un xicotet text de una amiga seua, que ho aprecia molt:

Trencar estereotips: ser u mateix a pesar de tot.

Cristian Coll, em recorda a Billy Elliot, una pel·lícula sobre la necessitat de ser com es vol ser, l’autoestima, afrontar dificultats i superar-les, narra un procés d’autoafirmació personal i de fer front a les resistències socials.

A continuació, podreu vore un resum del trebal que li fa a Andrea, i posterior entrevista.

Anuncios

Comentarios

Un comentario en “Jóvens Faureros, Jóvens promeses: Cristian Coll

  1. he tingut el plaer de conexer-lo profesionalment i puc dir que Cristian Coll es extraordinari i amb un futur ple d’exits

    Publicado por Josep Amigó i Carbonell | 6 junio, 2015, 06:14

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 158,926 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 218 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: