Faura no està per l'oblit, Junts per Faura, La Vall de Segó

JUNTS PER FAURA LAMENTA QUE L’EQUIP DE GOVERN NO ACCEPTE LES MESURES PER A MILLORAR LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Junts-2

 

JUNTS PER FAURA LAMENTA QUE L’EQUIP DE GOVERN NO ACCEPTE LES MESURES PER A MILLORAR LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El passat dilluns 29 de juny es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Faura la sessió organitzativa del Ple de la corporació, en la qual es van tractar temes com la composició de les diferents comissions municipals, les atribucions d’aquestes o la periodicitat de les sessions del Ple. En definitiva, el funcionament dels òrgans municipals per a la legislatura que acabem de començar. A la sessió, la coalició de Junts per Faura va lamentar que no s’acceptara cap de les seues propostes encaminades a millorar i potenciar la participació veïnal en el dia a dia de l’Ajuntament.

Entre altres mesures, Junts per Faura va demanar que les sessions del Ple foren mensuals i no bimensuals com han sigut la passada legislatura, just des que Esquerra Republicana va accedir a l’Ajuntament al 2011: fins a eixe moment a Faura portaven moltes legislatures fent-se Plens cada mes.

Amés, la coalició d’esquerres va proposar una iniciativa nova al nostre poble: que el torn de paraula del públic constara en l’acta del Ple. La idea és que, d’aquesta manera, quedara oficialment guarda’t en les actes totes les intervencions i els comentaris que els veïns facen cada volta que se celebre un Ple de l’ajuntament.

Així mateix, des de Junts per Faura es va demanar a  l’equip de govern que es facilitaren a les forces polítiques de l’oposició els ordres del dia de les Juntes de Govern cada vegada que aquest òrgan es reunirà. En eixe sentit, el portaveu valencianista, Domènec Garcia, lamentava la negativa de l’alcalde a facilitar aquesta informació: “quin problema hi ha perquè l’oposició sàpiga quan es fan les Juntes de Govern i que es tractaen aquestes sessions?”

Cap d’aquestes mesures van ser tingudes en compte per l’equip de govern i l’alcalde en el torn de la modificació del reglament municipal que regula aquests assumptes; per tot això, el vot de Junts per Faura va ser contrari a la modificació. En canvi, sí que es va donar suport a una proposició d’alcaldia relativa a transparència i a la creació de noves comissions encaminades en eixe sentit.

Signat: JUNTS PER FAURA

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,522 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: