Faura no està per l'oblit, La Vall de Segó, Portada, Societat

L’Ajuntament d’Ajuntaments, ja té nou alcalde. Toni Gaspar, també estava

Enrique Rey

 

Dipu-2

President de les Corts, Alcalde de València i President de la Generalitat


Havia d’anar ahir a València, no vaig poder anar, no em trobava bé. Tot el dia ho vaig passar a casa. Demà serà un altre dia, igual m’alce bé.

Doncs bé, així ha sigut. Hui en dia 14 de juliol, festa nacional a França, me n’he anat a València, concretament a la Diputació, al Registre General, per a entregar uns papers. Ací comença tot. Abans d’entrar hi havia molta gent en la porta principal, he pensat! serà una altra excursió com la que van fer l’altre dia els jubilats de Faura?

Dins, en el Registre, m’han posat al corrent i més informat encara, quan ha arribat un representant de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, que anava amb cadira de rodes, preguntant si hi havia algun accés per a pujar amb ascensor.

Dipu-3

Toni Gaspar, jurant

No podia desaprofitar esta ocasió i inclús podria dir, un privilegi poder assistir, en directe, a la presa de possessió del nou President de la Diputació de València.

Qui m’ho anava a dir a mi, abans del dia 25 de maig del 2015. He assistit a la presa de possessió de la Corporació de Faura, vaig ser invitat. En la Diputació no he sigut invitat, clar que no! Però, o bé el destí o, bé els nous vents, la realitat és que, allí estava.

Dipu-4

Toni Gaspar, rebent la medalla

Dipu-5

Vista de la Sala de les Reines

No penseu que tinc enxufe no! simplement he preguntat si podia passar a vore la presa de possessió. Amb tota normalitat i amabilitat, un funcionari m’ha acompanyat fins on estaven els invitats. Una vegada allí em diu! parla amb la meua companya i que et diga on et pots assentar. Allí me’n vaig anar, vaig passar pel xicotet corredor de cadires, amb els invitats ja assentats, li vaig preguntar i em va dir: només queden les cadires de les dos primeres files que estan personalitzades, de totes maneres t’esperes i si falla algú t’assentes tu. Per a no estar dret i en primera fila, decidisc tornar cap darrere a esperar. Torne a passar pel xicotet corredor de cadires i em col·loque al costat d’un altaveu, tambè hi havia una senyora. Què va passar? un senyor que estava assentat davant de mi, em veu amb la crossa, s’alça i molt amablement, m’oferix la seua cadira. No em coneixia, li vaig preguntar i em va dir que era d’un poblet d’Ontinyent.

Dipu-6

Felicitacions

Des del lloc que estava assentat puc observar que també estaven presents dos veïns de Les Valls. Pensava que al finalitzar l’acte els podria saludar però, per la multitud, no els vaig trobar.

No estava en la Sala Principal però, estava en la Sala de les Reines, el funcionari sabia quelcom de mi.

Tinc entés que només poden assistir a este acte, familiars dels Diputats i Regidors. Jo, ni una cosa ni l’altra però, com he dit abans, ho tenia d’intentar i, ha sigut una gran satisfacció poder assistir a un acte historic que tots no poden assistir.

Dipu-1

Felicitacions

Ho tenia d’intentar per diversos motius: primer, podria ser la meua última oportunitat de poder presenciar este acte; segon, no podia desaprofitar l’oportunitat de vore a Toni Gaspar, veí i alcalde de Faura, com nou diputat.

Es van fer les votacions i va ser triat com nou President de la Diputació de València, a Jorge Rodríguez, del Partit Socialiste.

Jorge Rodríguez, ha sigut triat amb el suport dels socialistes, Compromís, Podemos i Esquerra Unida, en un reflex del que ha ocorregut en la Generalitat. El nou president de la Diputació s’ha compromés a encapçalar “una nova etapa en què el consens i el diàleg han de ser les ferramentes principals. Treballarem sempre amb la mà estesa a totes les forces polítiques i socials, escoltant i acceptant propostes i idees vinguen d’on vinguen si són per a millorar la vida dels valencians”.

Ah! Al finalitzar, hi havia orxata, per a refrescar.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 158,926 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 218 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: