Àlbum de Fotos, Societat

Salva Peiró, fill de Faura, un amic, un gran record

Enrique Rey

Enric Rey

Boda-6

Salva i Aurora, en el dia de la seua boda

El pas del temps et fa oblidar, el pas del temps et cura les ferides, en el pas del temps, cada dia transcorre més ràpid i al mateix temps, tot és més llunyà.

El dia 14 d’agost, dia del bou de Faura, dia assenyalat per l’inici de les festes de Faura. És un dia on molts amics aprofiten per a reunir-se un any més, després d’un any ple de presses, ple d’angoixes i sense a penes tindre temps de veure’s els ulls a tot cas, un missatge de wasap, si és que tens el seu telèfon.

Boda-2Un menjar en este dia assenyalat, és com una obligació imperiosa d’assistir a tal cita. És com si en este dia, el temps es parara i, al voltant de la taula apareixen els records de la teua joventut i canvis que et van apareixent en el teu cos pel pas dels teus anys i, tambè, de la teva salut, que està plena de bugies que comencen a afluixar-se.

Boda-1Arribes, com si pel túnel del temps passares i recordares aquells temps plens de felicitat, i de sobte, els teus ulls, com si d’una màquina de fotografiar es tractara, s’adonen que en la fotografia, un amic no està, no ix en la foto, no perquè tenia un altre compromís més important i no va poder acudir a la cita de tots els anys, no! .

Boda-3Un batalló de cèl·lules van invadir el seu cos. Un cos gran, molt gran, amb un cor més gran encara i, acompanyat pel seu laboratori de químiques, van lluitar a mort contra les cèl·lules. La batalla va ser llarga, dura, sense quartel i al final, va perdre la batalla.

Boda-4En la foto de la meua retina, apareix el record de la seua imatge, amb la seua rialla sorneguera però, la cadira, està buida, sempre estarà buida.

El temps et fa oblidar però, hi ha persones que no les pots oblidar i Salva Peiró, és una d’elles.

Salva! , el dia 14 d’agost de 2015, et vaig tornar a recordar en el meu humil record. Vam estar en la mateixa taula de sempre.

Boda-5Gràcies per tots els moments que varem passar junts, sobretot, recorde aquells moments nostàlgics que compartirem de cabrejos: per una falta no xiulada, per una canasta fallada, per perdre un partit de bàsquet i de les alegries: pels mats, pels taps, per les assistències, per guanyar un partit de bàsquet. Jo, t’arribava al melic, féiem bona parella.

Tu, feies els mats jo, feia les actes del partit.

Una abraçada molt forta.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,602 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: