Junts per Faura, Portada

Comunicat de premsa del Grup Polític de Faura – JUNTS PER FAURA

Junts

ELS DIPUTATS AL CONGRÉS, JOAN BALDOVÍ, DE COMPROMÍS I JOAN TARDÀ, D’ESQUERRA REPUBLICANA, PRESENTEN ESMENES ALS PRESSUPOSTOS GENERALS DE L’ESTAT REFERIDES A FAURA

La coalició Junts per Faura ha portat al Congreso diverses esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) encaminades a la millora paisatgística de poble i de les seues instal·lacions.

La coalició, integrada per ERPV i Compromís, a través dels Diputats que totes dues formacions tenen a Madrid, ha volgut que al text dels PGE apareguen les partides que necessita el poble de Faura per a la millora del seu entorn i de les condicions de vida dels veïns i veïnes.

“En eixe sentit”, han declarat des de Junts per Faura, “les esmenes han sigut ben clares. La primera demana una partida per a l’estudi del soterrament de les línies elèctriques d’alta tensió que travessen el poble. El soterrament de l’alta tensió és una qüestió delicada que fa molts anys que es reclama des del veïnat, concretament, des que es va eixamplar el poble just per davall de les mateixes línies. Ara, amb l’aprovació d’aquesta esmena, el govern de l’Estat té l’oportunitat de posar el fil a l’agulla en aquesta qüestió. Esperem que el PP de Rajoy atenga la nostra proposta”. “La segona esmena”, han afegit des de Junts per Faura, “demana la creació d’una partida per al projecte i la construcció d’una coberta a l’auditori del parc de la Canaleta. És evident que els últims anys els espectacles de festes a Faura han hagut d’estar supeditats a les inclemències meteorològiques. Enguany ha anat de ben poc, però l’any passat es van haver d’ajornar diverses actuacions.Amb aquesta infraestructura deixarem de patir pel temps i podrem, fins i tot, tindre oferta cultural i musical a l’hivern, sense haver de dependre d’agents externs que no es poden controlar”, afirmen des de la coalició valencianista.

Des de Junts per Faura també animen les agrupacions locals del PSOE i el PP aque insten els seus representants a Madrid per a què voten favorablement les esmenes referides a Faura. I han sigut informats dels pasos que Junts per Faura ha donat en aquest sentit. “Són questions que beneficien tot el poble, independentment de l’adscripció política de cadascú. Esperem que ens facen costat” Afirmava Domènec Garcia, portaveu de la coalició.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,533 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: