Cultura, Societat

Quina delícia, un bitxo en l’ensalada

bitxo

Apreciem com un menjar els centolls, una espècie d’aranyes marines gegants, recobertes de pèl i amb un caldo excrementici. Tapegem amb polp, tentacular i replet de ventoses i gelatina. Però la idea de menjar llagostí, formigues o cucs ens pareix repugnant, a pesar que quasi un terç de la població mundial els consumix habitualment, una dieta que ve de les albors de la civilització i que va arrelar en grans zones d’Àsia, África i Llatinoamèrica. La FAO, agència alimentària de l’ONU, ja va assenyalar en 2013 els insectes com a rebost del futur davant del risc d’una hambruna  per l’augment exponencial de la població en el planeta. Ara l’Autoritat Europea per a la Seguretat Alimentària (EFSA, per les seues sigles en anglés) acaba de donar el primer pas amb vista a regular la comercialització d’invertebrats terrestres per a consum humà.

Seguir llegint…

Enllaç: ELPAIS

 

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 156,293 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 213 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: