Gastronomia

Lasanya de Carabassa, Gorgonzola i Fruites Seques

lasaña

Ha arribat la temporada de posar-se com la moñoño de carabassa, la cucurbitàcia més famosa de les que es fan i desfan. Esta vegada l’abriguem amb pasta, beixamel, bé de formatge i a gratinar: gochez i satisfacció assegurades.

L’arribada de la tardor invita a encendre el forn i regalar-se amb receptes d’eixes que olen a llar, a amor de iaia i a formatge tostaet. Amb el descens de temperatures abellixen menjars més contundents i canviem el “jo hui no menjaré, si això només un gazpachito” per una fam d’estibador portuari i la necessitat imperiosa de ficar-nos més calories en el cos. Per a complir tots eixos requisits -sense deixar de ser una recepta de temporada i amb alt contingut en verdurichis- arriba a les vostres taules la lasanya vegetariana definitiva.

Seguir llegint…

Enllaç: ELCOMIDISTA/ELPAIS

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 156,292 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 213 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: