Junts per Faura

Junts per Faura reivindica al ple de Faura més autogovern per al País Valencià

 

Junts

El grup municipal de Junts per Faura va presentar diverses mocions al ple ordinari de la Vila de Faura, celebrat el proppassat 30 de novembre, entre les quals destaca l’aposta per donar veu als valencians en la redacció de les seues normesfonamentals, que va ser aprovada.

Així, l’Ajuntament de Faura instarà la Generalitat a obrir un portal web perquè la ciutadania puga intervenir activament en l’elaboració del nou Estatut d’autogovern dels valencians i, al seu torn, valorar positivament o negativa les propostes. En finalitzar aquest procés, l’esborrany aprovat pel Parlament s’haurà de sotmetre a referèndum vinculant.

En la mateixa línia, es reclama un finançament just per al País Valencià, amb una reforma immediata del sistema de finançament autonòmic, el pagament dels deutes contrets per l’Estat, incloent-hi el deute històric, i l’establiment d’un mecanisme de compensació per a reparar els greuges econòmics acumulats.

A més, es va rebutjar novament la LOMCE i el Decret del 3+2 i s’insta a la seua derogació. En contrapartida, es demana que es convoque la comunitat educativa i tota la societat per encetar un procés participatiu que culmine amb l’elaboració d’un nou marc educatiu per al País Valencià, partint d’una anàlisi exhaustiva de la situació en tots els nivells educatius.

D’altra banda, Junts per Faura es felicita per la iniciativa del Govern del País Valencià en la creació del programa Xarxa Llibres i per la dotació pressupostària municipal per a desenvolupar-lo, que enllaça amb la reivindicació recollida al programa electoral del grup valencianista i republicà per la creació d’un Banc de Llibres.

Finalment, Junts per Faura agraeix a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca-Camp de Morvedre la iniciativa per exigir una nova llei reguladora del dret a l’habitatge que cobrisca les mesures de mínims per fer front a la emergència habitacional.

Aquesta mesura, aprovada per unanimitat, amb la presència de un nombrós grup de representants de la PAH, va ser aplaudida i segellada, a petició expressa de l’Alcalde de Faura, amb una foto de família.

Signat: Junts per Faura

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,533 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: