Junts per Faura

Junts per Faura proposa millorar la ubicació dels fanals del barri de La Canaleta i reordenar el trànsit al carrer d’Avelina Taberner

Junts

Els representants del grup municipal Junts per Faura han posat en marxa diverses iniciatives per al pròxim ple, que se celebrarà el dilluns vinent 25 de gener. En una d’aquestes es demana que s’adeqüen els fanals del barri de la Canaleta, la majoria dels quals encara estan ancorats a terra. “Cal adaptar els fanals del barri deixant el pas necessari per als vianants, sobretot si van amb cadira de rodes, carrets dels xiquets o fins i tot amb paraigües quan plou. Amb el fanal al mig de la vorera és impossible circular”, ha afirmat el portaveu de la coalició Domènec Garcia.

A més, la mateixa moció demana que es reordene el trànsit al carrer N’Avelina Taberner, fent-lo de dues direccions per donar eixida al carrer Major, en resposta a les reclamacions del veïnat.“Hem parlat amb veïns del barri i de les seues queixes i suggeriments naix aquesta moció”, han explicat fonts de Junts per Faura.

El grup valencianista també ha presentat una moció referida a la commemoració de la figura de Ramon Llull en el 700 aniversari de la seua mort, un dels màxims exponents de la cultura i el pensament a Europa. “Ramon Llull és una de les figures més importants de la cultura de les terres de parla catalana i, per tant, és patrimoni irrenunciable del poble valencià: és necessari difondre’n la lectura, l’estudi i el coneixement”, ha declarat Josep Ribera, professor de la Universitat de València i membre de Junts per Faura.

Junts per Faura també ha presentat per al mateix ple dues mocions més. Una d’aquestes té com a objectiu impulsar en l’àmbit municipal el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura; l’altra proposa al ple de l’Ajuntament que es demane la derogació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Locals.

Signat: Junts per Faura

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,534 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: