Junts per Faura

Junts per Faura aconsegueix que s’aprove la moció que demana la reubicació dels fanals del barri de La Canaleta

 

JuntsLa formació valencianista Junts per Faura ha vist aprovades les quatre mocions que ha portat a debat al Ple d’aquest passat dilluns 25 de gener. En una d’aquestes iniciatives Junts per Faura demanava un pla per substituir els fanals del barri de la Canaleta que encara queden ancorats a terra i que dificulten el pas a persones amb mobilitat reduïda.

En paraules de Josep Cerezo, regidor de la coalició “portem aquesta moció en clara resposta a una reclamació veïnal; els fanals al mig de la vorera dificulten la mobilitat, l’aparcament i també el pas als vianants que circulen amb paraigües els dies de pluja”. La moció també demanava redireccionar el trànsit del carrer Avelina Taberner, fent-lo de dos direccions; segons l’equip de govern, aquesta qüestió que ja va ser aprovada en Junta de Govern i pròximament es posarà en marxa.

A la mateixa sessió, també es va aprovar, amb 6 vots a favor del PSOE i 2 abstencions del PP, una proposta de Junts per Faura demanant que l’Ajuntament organitze se sume als actes de l’Any Llull, amb un homenatge a la figura de Ramon Llull en el setè centenari de la seua mort; en paraules del portaveu de la coalició, Domènec Garcia, “la figura de Ramon Llull és un referent internacional en la nostra llengua i ha estat un dels màxims exponents de la cultura i el pensament a Europa.

Cal que el nostre ajuntament, que en el seu dia ja es va incorporar a la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, a proposta nostra, li faça l’homenatge que pertoca”.

Per altra banda, la coalició formada per Esquerra Republicana i Compromís també va aconseguir que s’aprovaren per unanimitat dues propostes més: d’una banda, la petició d’immediata derogació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, pensada per retallar competències i finançament a les que són, al cap i a la fi, les administracions més properes als ciutadans, els ajuntaments; d’altra, una iniciativa per impulsar la promoció i la implementació del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura.

A més, en el torn obert de paraula, els regidors de la formació valencianista varen formular diverses preguntes que preocupen les faureres i els faurers. Entre aquestes, hi ha la col·locació d’una font al patí de l’escola, el procés obert que es durà a terme en la modificació de la Carta de Participació Ciutadana o la brutícia acumulada en el camí de la Rodana d’accés a la zona d’acampada.

Nota de premsa de Junts per Faura.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,602 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: