Junts per Faura

UN AJUNTAMENT, EL DE FAURA, POLÍTICAMENT PARAT

Junts

 

Des del grup municipal de Junts per Faura sempre ens hem caracteritzat per mirar de ser una oposició creativa, cosa que s’evidencia en l’alta quantitat de propostes, mocions i iniciatives encaminades a millorar la vida dels veïns i veïnes de Faura. A més, sempre hem intentat ser crítics, però constructius, tindre sentit de poble i prudència a l’hora d’exposar les problemàtiques en públic. I fer primar el diàleg en totes i cadascuna de les nostres accions, el diàleg com a base i solució dels problemes que ens afecten com a col·lectivitat.

És per això que, arribats a aquest punt, no podem estar més temps en silenci sense denunciar la paràlisi política que pateix el nostre ajuntament.

Anem a pams; al juliol de 2014 i en plena polèmica per la manca de professorat a l’escola del poble que permetera desdoblar la línia d’infantil, l’Ajuntament anunciava un acord subscrit amb Conselleria per a intervenir ben aviat (segons van dir a la web municipal) en l’escola amb una inversió municipal de 200.000 euros i la construcció de sis aules que acabaren amb la problemàtica d’espai. A dia d’avui, març de 2016, d’eixa fastuosa notícia no queda res. I des de Junts per Faura hem indagat, via consultes a Conselleria, que allí no tenen cap document subscrit ni tenen constància de cap actuació pendent, ni ara ni en juliol de 2014, amb el nostre ajuntament per a tirar endavant eixe projecte. Ens van enganyar?

A més al Ple del passat mes de novembre i arran d’una moció nostra que demanava un nou Protocol d’actuació en els casos de violència masclista a la Mancomunitat de La Vall de Segó, l’alcalde anunciava una ‘trobada immediata’ amb els tècnics de serveis socials i els grups municipals de tota la Vall de Segó, per a tirar endavant la modificació i millora del protocol d’actuació genèric que fins ara s’està aplicant. Hui, març de 2016, no sabem res d’aquella urgència; ni es va poder aprovar la nostra moció, ni s’ha millorat l’actual. Inoperància política o presa de pèl?

Però no sols això, sinó que també s’han deixat al calaix de l’oblit la publicació del BIM, que hauria d’haver eixit al gener i ens recomanaren que tinguérem preparat l’escrit corresponent al nostre grup perquè l’estaven maquetant ja. Hui, març de 2016, encara no tenim cap notícia al respecte.

O la modificació de la Carta de participació ciutadana, l’esborrany de la qual tenim des del desembre de 2015 els grups polítics, i fins hui 2 de març no ha arribat a les associacions, per començar el procés participatiu de fer les esmenes pertinents i posar en marxa el document. Ara tot són presses; només hi ha fins al dia 15 de març per consensuar entre tots una Carta que, esperem, dure molts anys.

És per tot això abans exposat que demanem una posada en marxa immediata de solucions a problemes tan cabdals per al nostre poble. I posem, com hem fet sempre, la cerca de solucions pertinents per via del nostre grup municipal.

GRUP MUNICIPAL JUNTS PER FAURA

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 159,522 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 224 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: