Junts per Faura, Portada

SOBRE EL NO-CONVENI DE L’ESCOLA DE FAURA

JuntsEn relació amb la POLÈMICA SOBRE EL NO-CONVENI DE L’ESCOLA, que el grup socialista i l’equip de govern de l’Ajuntament de Faura han volgut alimentar i continuen alimentant, des de Junts per Faura volem afegir les constatacions següents:

a) Al ple del setembre de 2015, arran d’una moció del grup socialista per reactivar els contactes amb la Conselleria d’Educació, vam demanar a l’equip de govern que ens proporcionaren el suposat conveni per fer les obres a l’escola, venut a bombo i platerets per mitjans institucionals i periodístics.

b) En aquells moments, catorze mesos després de les dimissions que impediren la signatura del conveni, no sols no van aprofitar per informar la població de la inexistència del conveni, sinó que vam rebre una resposta verbal agra i desafortundada.

c) A més, com a resposta a la petició del suposat conveni, ens van proporcionar un paperot no oficial sense firmar, en què amb dificultats es trobava el nom de Faura, sense pressupost ni relació de les actuacions ni calendari. Aquesta acció mostra la intenció clara d’ocultar informació i de voler fer-nos empassar el gat per llebre.

d) Des d’aleshores, Junts per Faura ens hem hagut d’informar de la veritat per canals oficials de Conselleria d’Educació, no per la informació (no facilitada) de l’equip de govern.

e) Celebrem les ànsies de l’equip de govern per resoldre el conflicte. No podem celebrar, però, que aquestes ànsies els porten a faltar a la veritat: la publicació al web municipal del 9 de juliol de 2014 que el conveni estava subscrit no és certa.

f) La publicació posterior del BIM, dies després de la dimissió dels responsables de Conselleria, que ara volen usar en contra de les nostres afirmacions, no fa més que donar-nos la raó. Al BIM tampoc no s’informa que el conveni no està subscrit, sinó que es continuen fent brindis al sol i se segueixen llançant cortines de fum.

g) Reiterem que, al poble, no se li ha donat la informació real de la inexistència del conveni: s’ha esperat intencionadament que passaren les eleccions i no s’ha informat fins que aquesta polèmica els ha obligat a ser una miqueta més transparents (no molt més, és clar), tot i que continuen resistint-s’hi.

h) Per tant, celebrem que, finalment, ens donen la raó dient que, efectivament, aquell projecte va quedar en res i que a Conselleria no n’hi ha cap constància.

i) Per descomptat, no acceptem que informar el poble de l’estat real de la tramitació del projecte de l’escola, que és el que hem fet Junts per Faura, siga fer perdre el temps.

j) Fer perdre el temps i faltar a la veritat és no proporcionar tota la informació que es té o proporcionar-ne d’altra amb la intenció manifesta de dilatar l’aclariment de l’estat de d’un projecte vital per al poble. Fer perdre el temps és orquestrar una cerimònia de la confusió com la que ens han volgut vendre amb aquesta polèmica.

Grup Junts per Faura

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 158,926 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 218 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: