Partit Popular de Faura, Portada

ESTEM EN EL PUNT DE PARTIDA?

Maria

Han passat quatre mesos des de les eleccions generals, i a molta gent li fa la impressió que estem en la casella d’eixida. Abans del 20D, totes les enquestes feien veure que ens anàvem a trobar davant d’un temps d’incertesa, que després de les eleccions així ha resultat ser. S’obria un període de diáleg, pactes i unions. Etapa a què molta gent assemblava a la ja viscuda pels espanyols durant la Transició. Molt s’ha parlat d’aquells temps en què es va tindre clara la millor opció per a poder eixir del túnel i poder veure el sol: els pactes i les aliances.

Durant estos mesos hem parlat en infinites ocasions de reunions, cridades telefóniques, dels intermediaris, dels regals que alguns representants s’han fet, de les fotogrâfies de fons on s’han donat una apretó de mans,…, tot això formant part d’una escenografia pròpia de qualsevol guió.

Després de tot eixe període, i després de dos votacions on no s’ha aconseguit la investidura, tot fa preveure que ens endinsem davant d’unes noves eleccions. Estos nous comicis realment no poden ser partint de 0, ja que no es tracta d’unes eleccions com totes les que anteriorment hem pogut viure i conéixer. S’obri una etapa nova en què entrarem, en la que ja no caben els arguments que es van donar en l’anterior campanya electoral. En el moment electoral anterior es va parlar i molt de amb qui no es pactaria, dels temes que eren intocables i que coses mai es renunciaria. Però durant este procés de pactes que hem viscut, alguns partits s’han basat a fer allò que precisament en la campanya electoral van assegurar que no farien, han intentat pactar moltes vegades amb qui es va dir als seus votants que en cap moment anirien de la mà, i no han deixat prou clara la postura enfront de grans problemàtiques que actualment té Espanya; és per això que ara els partits no poden partir d’inici, perquè els votants a banda de comptar amb els programes dels partits polítics, també tenim la informació que pot passar amb el nostre vot a posteriori.

Ara és temps de “banyar-se” per complet, d’exposar amb claredat els possibles pactes posteriors entre partits, no de dedicar-se a repetir un programa polític als votants que després no es va a complir. Ens trobem enfront d’un temps d’exposar amb claredat les postures reals sobre els diferents temes, és moment de no anar amb mitges tintes, no crec que l’electorat ho perdonara i ho passara per alt. Els espanyols necessiten un govern ferm, estable, i amb idees clares, no volen continuar veient passar el temps a l’espera que quallen els intents fallits de formar Govern.

Espanya no pot estar més temps en estand by , ha de despegar i continuar navegant.

Maria Ramón portaveu del PP en l’Ajuntament de Faura.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 158,926 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 218 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: