Junts per Faura

JUNTS PER FAURA PRESENTA EL VALENCIANISME ENFRONT D’ESPANYA PER A CONMEMORAR EL 25 D’ABRIL

IMG-20160428-WA0030

 

La coalició formada per Esquerra Republicana i Compromís al poble de Faura va organitzar la presentació del llibre El valencianisme enfront d’Espanya el passat dimecres 27 d’abril a l’Escorxador municipal.

L’autor de l’obra, Amadeu Mezquida, que va ser el director de la campanya de Compromís a la ciutat de València i que va contribuir perquè Joan Ribó acabara ostentant l’alcaldia, va fer una dissecció de l’obra que proposa una estratègia per a aconseguir que el moviment valencianista acabe esdevenint majoritari al País Valencià. En eixe sentit l’autor divideix el llibre en dos parts, la primera analítica del país i la seua societat, i la segona que consta de la proposta per a fer del valencianisme un moviment majoritari a casa nostra. En acabar la presentació el públic congregat va obrir un interessant i productiu debat al voltant de les tesis de Mezquida, que va conduir l’acte fins al final amb una molt bona acollida.

Des de Junts per Faura també han volgut denunciar la negativa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Faura per a poder realitzar aquest acte a la biblioteca. En eixe sentit des de la coalició valencianista han afirmat que van demanar ‘la biblioteca considerant que és l’espai més adient per a realitzar un acte com aquest. Des del Govern ens ho van negar amb arguments de poc de pes, com ara que allà sols es realitzen actes organitzats per l’Ajuntament; com si nosaltres no fórem de l’Ajuntament. A més a més, l’octubre passat la mateixa regidoria va fer un anunci oferint a entitats i associacions l’espai de la biblioteca per a fer de ‘contenidor cultural’, exposar i fer activitats artístiques i culturals diverses’.

Aquest anunci invalida per complet la negativa al nostre grup per a fer ús de la biblioteca; o bé, la negativa del Govern local invalida del tot aquest anunci. El PSOE local haurà d’aclarir-se; perquè no creiem que vulguen donar a entendre que hi ha privilegis a l’hora de fer ús dels equipaments municipals que són de tots, i que són ells –el PSOE–, qui decideix finalment qui són ‘els bons’ per a usar les instal·lacions i qui no ho són.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Estadístiques del blog

  • 158,926 visites

Introduïx el teu correu i rebras noves publicacions.

Únete a otros 218 seguidores

Radio-AAVV

Formulari per a una queixa, consulta o suggeriment

Bustia
Queixes
Album Fotos
Entrevistes
Cultura
Historia
Medi Ambient
Agricultura
Gastronomia
Consum

 Centre-Salut-Faura
Farmacia
Renfe
Cine
Oratge-Faura
Horoscopo
plantas
A %d blogueros les gusta esto: